AgendaWat al geweest is en nog moet komen

12 mei spreken we af op de luchthaven. Je leest het goed: we trekken naar het Zwin, de internationale luchthaven voor vogels. Zet als de bliksem 12 mei in je agenda! Kom een hele dag mee genieten in het prachtige natuurgebied Het Zwin, met gelijkgestemden die (mee)leven met TSC.

Ga mee op trektocht als grutto, boerenzwaluw of kolgans in een interactieve tentoonstelling. Leer vliegen, broed vogeleieren uit en probeer bedreigingen te ontwijken in de gevarencockpit. Je kan de unieke landschappen, vogels en planten van het Zwin ook ontdekken op een geleide wandeling. En dat alles samen met anderen die (mee)leven met TSC. Natuurlijk voorzien we 's middag ook een lekkere maaltijd.

Agenda: 

  • 10u30 - 11u30 : onthaal met koffie, fruitsap en cake
  • 11u30-12u30: : ontdekkingstocht als vogel in de interactieve tentoonstelling
  • 12u30 - 14u00 : eten in de Shelter (hoofdgerecht, dessert, waters) - speeltuin naast de deur 
  • 14u - 15u30 : geleide rondleiding in de pracht van het Zwin (kindvriendelijk)


Prijs
:

10 euro voor volwassenen
5 euro voor kinderen < of = 12 jaar
gratis voor kinderen < 2 jaar


Schrijf je snel in: stuur vóór zondag 5 mei een mailtje naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien., geef op met hoeveel mensen jullie komen (met vermelding hoeveel > 14 jaar, < of = 12 jaar en < 2 jaar)  en schrijf het juiste bedrag over op bankrekeningnummer BE32 7370 4475 1702.
We sturen je dan snel de keuzes voor het menu (hoofdgerecht, dessert en waters)